• Du har valt: Uppsala län

Hur nöjd är du med Vårdhandboken?

Vartannat år erbjuder Inera en enkät med frågor om Vårdhandboken för att undersöka hur användbar den är. Enkäten består av 10 frågor och tar cirka 4 minuter att besvara. Svaren är helt anonyma.

Till enkäten
Vårdhandboken i praktiken

Film om flexibel användning

Vi följde Carina, Jane och Erika en dag på jobbet. Här kan du bland annat se hur de enkelt tar med sig Vårdhandboken i surfplatta och mobil och använder Vårdhandboken på ett flexibelt sätt i olika situationer.

Vårdhandboken har hög tillgängligheten för alla användare genom webbtekniken responsiv design. Allt fler använder sina mobiler och surfplattor för att söka information och det är därför viktigt att Vårdhandboken är anpassad för att tillgodose användarnas nya sätt att arbeta. Krav och förväntningar på tillgänglighet, oavsett var man är, ökar hela tiden. Det finns stora fördelar med denna elastiska webblösning. Att läsa i Vårdhandboken utan att zooma in och ut förenklar användningen och du behöver inte ladda ner en app.

En film med Carina, Jane och Erika. Filmen är cirka 3 minuter. Filmat hos Vårdcentralen Lidingödoktorn Teknisk producent: Klevgränd Produktion Redaktör: Annika Ahrnstedt, Vårdhandboken

Till toppen av sidan