Vad tycker du om 1177 för vårdpersonal?

Enkäten riktar sig till personal inom hälsa, vård och omsorg. Syftet är bland annat att få veta vilken funktionalitet det finns behov av på den nya plattformen 1177 för vårdpersonal. Enkäten tar ett par minuter att fylla i och dina svar är anonyma.

 

Till enkäten
Om Vårdhandboken

Länkar till regionala tillägg i Vårdhandboken

I Vårdhandbokens texter kan du se länkar till regionala tillägg från tre regioner: 

  • Region Uppsala
  • Region Sörmland
  • Region Skåne

Vilka tillägg som visas i Vårdhandboken.se har beslutats av respektive region. Vid uppdatering av Vårdhandbokens innehåll ansvarar aktuell region för att innehållet i regionalt tillägg är uppdaterat.

Ovanstående tre regioner ingick i ett pilotprojekt som pågick 2017 - 2019 där vi testade hur en lösning med regionala länkar i Vårdhandboken.se kan se ut. Vidareutveckling är inte planerad i nuläget. Vi kan därför inte ta emot nya intresseanmälningar om att länka till regionala eller lokala tillägg.

Välj region

Du kan välja region genom att klicka på kartnålen längst upp på sidan.  Om aktuell text har ett regionalt tillägg finns en länk i rutan som visas nedan.  Du kan enkelt byta region genom att ändra ditt val i rutan.  

Här finns regionala tillägg

Frågor om funktionalitet

Om du har frågor om funktionaliteten kan du kontakta Vårdhandbokens redaktion. När det gäller respektive tillägg är det aktuell region som du behöver kontakta.

Till toppen av sidan