Hur nöjd är du med Vårdhandboken?

Vartannat år erbjuder Inera en enkät med frågor om Vårdhandboken för att undersöka hur användbar den är. Enkäten består av 10 frågor och tar cirka 4 minuter att besvara. Svaren är helt anonyma.

Till enkäten
Om Vårdhandboken

Vanliga frågor

Vanliga frågor och svar

Finns Vårdhandboken som app?

Nej, det behövs inte. Vårdhandboken finns istället i en responsiv teknisk design som innebär att webbsidan anpassas automatiskt efter skärmstorleken oavsett om det är dator, mobil eller surfplatta du använder. Du kan förslagsvis lägga till webbadressen som favorit på din skärm eller skrivbord. För bästa funktionalitet använd Chrome, Edge eller andra nyare webbläsare.

Kan jag se vilka texter som nyligen reviderats?

Under rubriken Nytt och reviderat på startsidan visas de senast uppdaterade texterna. Genom att klicka dig vidare till sidan Nytt och reviderat innehåll kan du se vilka ämnen som reviderats de senaste 2 månaderna. Du kan även prenumerera på Vårdhandbokens nyhetsbrev för uppdateringar.  

Får jag använda bilderna i Vårdhandboken i min undervisning?

Ja, det går bra att använda bilderna i undervisning så länge källan anges, inklusive revideringsdatum. Vi reviderar innehållet i Vårdhandboken kontinuerligt så det är viktigt att du håller ditt material uppdaterat.

Hur skickar jag in synpunkter och frågor om Vårdhandbokens innehåll?

Du kan kontakta redaktionen. Använd formuläret på sidan Kontakta oss.

Finns Vårdhandboken att beställa i tryckt form?

Nej, Vårdhandboken finns endast på webben då den uppdateras kontinuerligt.

Vem står bakom Vårdhandboken?

Vårdhandboken produceras och utvecklas av Inera AB. Du kan läsa om hur Vårdhandbokens innehåll tas fram på sidan om Vårdhandboken. 

Till toppen av sidan