Vad tycker du om 1177 för vårdpersonal?

Enkäten riktar sig till personal inom hälsa, vård och omsorg. Syftet är bland annat att få veta vilken funktionalitet det finns behov av på den nya plattformen 1177 för vårdpersonal. Enkäten tar ett par minuter att fylla i och dina svar är anonyma.

 

Till enkäten
Om Vårdhandboken

Vanliga frågor

Vanliga frågor och svar

Finns Vårdhandboken som app?

Nej, det behövs inte. Vårdhandboken finns istället i en responsiv teknisk design som innebär att webbsidan anpassas automatiskt efter skärmstorleken oavsett om det är dator, mobil eller surfplatta du använder. Du kan förslagsvis lägga till webbadressen som favorit på din skärm eller skrivbord. För bästa funktionalitet använd Chrome, Edge eller andra nyare webbläsare.

Kan jag se vilka texter som nyligen reviderats?

Under rubriken Nytt och reviderat på startsidan visas de senast uppdaterade texterna. Genom att klicka dig vidare till sidan Nytt och reviderat innehåll kan du se vilka ämnen som reviderats de senaste 2 månaderna. Du kan även prenumerera på Vårdhandbokens nyhetsbrev för uppdateringar.  

Får jag använda bilderna i Vårdhandboken i min undervisning?

Vårdhandbokens bilder är upphovsrättsligt skyddade och får inte användas för att illustrera innehåll som inte kommer från vardhandboken.se. Det går bra att använda bilderna i interna utbildningar och presentationer så länge Vårdhandboken tydligt anges som källa, inklusive revideringsdatum. Innehållet i Vårdhandboken revideras kontinuerligt så det är viktigt att du håller ditt material uppdaterat. 

Hur skickar jag in synpunkter och frågor om Vårdhandbokens innehåll?

Du kan kontakta redaktionen. Använd formuläret på sidan Kontakta oss.

Finns Vårdhandboken att beställa i tryckt form?

Nej, Vårdhandboken finns endast på webben då den uppdateras kontinuerligt.

Vem står bakom Vårdhandboken?

Vårdhandboken produceras och utvecklas av Inera AB. Du kan läsa om hur Vårdhandbokens innehåll tas fram på sidan om Vårdhandboken

Till toppen av sidan